De Warmste AlpacaWandeling

Ten voordele van Het Ventiel vzw

Afspraak op Zondag 15 december 2019, om 14u op het Riedeplein te Michelbeke / Brakel !
Doe aangepaste buitenkledij en regenlaarzen of goeie wandelbottines aan ; en kom mee genieten van de snoezige aanwezigheid van de Eco Snooze alpaca's ! We maken samen een avontuurlijke wandeling in het bos... Van harte welkom !

Waarom dit goed doel?

Wij wensen met onze alpaca's deze mensen en vooral ook de vrijwilligers te steunen, omdat we reeds meermaals de stralende gezichten hebben mogen zien door hen in contact te brengen met onze Eco Snooze alpaca's ! Altijd zàlig !De hooggevoelige alpaca's laten deze mensen al hun zorgen vergeten !

Het Ventiel vzw

Jongdementie is een ingrijpende ziekte die mensen overvalt in de fleur van hun leven.Veel dingen lukken niet meer, mensen raken in een sociaal isolement.Dit willen we doorbreken met Het Ventiel.Wat vroeger alleen lukte, kan nu samen met een buddy.Samen iets doen, is ook leuker.Voor wat niet meer kan, komt iets nieuws in de plaats.Nadruk ligt op wat er wél nog kan.Het sociaal isolement wordt doorbroken. Mensen met jongdementie komen weer buiten en nemen deel aan het sociale leven samen met hun buddy.Het Ventiel biedt ook groepsactiviteiten aan.Warme contacten met lotgenoten zijn deugddoend en hartverwarmend. Buddy’s zijn geëngageerde vrijwilligers met een hart voor mensen met jongdementie.

Bekijk dit goed doel