De Warmste After Work

Ten voordele van MiraLouise Fonds

Op donderdag 21 november sluit het personeel van KU Leuven Campus Brugge de werkdag af met een After Work Party ten voordele van het MiraLouise Fonds. Natuurlijk zijn ook de werknemers van de andere campussen meer dan welkom. Met of zonder partner, zo je wil.
Let's party!

Wat?
Beats (DJ DK) & drinks tot in de late uurtjes.

Wanneer?
Donderdag 21 november 2019 vanaf 17.00 u.

Waar?
Het Cachot, de fuifzaal van The Student Village
Hauwerstraat 3, 8000 Brugge

Prijs?
€ 10,00 (excl. drankkaarten)

Waarom dit goed doel?

KU Leuven Campus Brugge en studentenkring Kring Brugge zetten zich in voor het MiraLouise Fonds omdat deze organisatie financiële hulp biedt aan mensen die aan Cerebrale Parese lijden. Daarbij ligt hun focus o.a. sterk op revalidatie en kinesitherapie. Laat dat nu precies ook de focus zijn binnen de Faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen op onze campus. Naast onderzoek naar hersenverlamming, willen wij het MiraLouise Fonds via De Warmste Week ook financieel een hart onder de riem steken.

MiraLouise Fonds

Het MiraLouise Fonds wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte, en daardoor aan Cerebrale Parese lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie, thuisbegeleiding, kinesitherapie, opvang en begeleiding in buitengewoon onderwijs of gespecialiseerde diensten komen in aanmerking. In eerste instantie wensen de stichters de dienst neonatologie van het AZ Sint-Jan Brugge-Oostende te steunen. Het MiraLouise Fonds is een onderdeel van de Koning Boudewijn Stichting. Meer info en onze projecten vindt u op www.miralouisefonds.be

Bekijk dit goed doel