De Warmste Academie

Ten voordele van Tejo Roeselare

Leerlingen en leerkrachten van de academie Tielt geven binnenkort het beste van zichzelf op het podium tijdens verschillende optredens.

Meer details vind je binnenkort op deze pagina.

Als afsluiter is op 21 december de Improv Comedy Night in Theater Malpertuis.
Improv Comedy, dat zijn sketches zonder script. De acteurs op het podium weten evenmin als het publiek wat er zal gebeuren. Als publiek help je mee de inhoud van de sketches te bepalen. Je kunt vanaf 20u00 genieten van een flitsende liveshow met energieke acteurs en een knallende huisband.

De Improv Comedy Night is een initiatief van de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord Tielt met ondersteuning van Theater Malpertuis.

Een plaatsje reserveren, dat doe je via de website van Malpertuis: www.malpertuis.be. Je krijgt ’s avonds de kans om een vrije bijdrage te doen ten voordele van TEJO Roeselare vzw.

Waarom dit goed doel?

Als academie voor muziek en woord werken wij veel met jongeren. Hun welzijn hebben wij dan ook hoog in het vaandel.

Tejo Roeselare

Tejo VZW biedt kortdurende therapeutische ambulante begeleiding aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, die eventjes de draad kwijt zijn geraakt. De opvang is direct, zonder wachttijden, laagdrempelig, gratis en anoniem. Jongeren kunnen in een warm huis op eigen initiatief binnenlopen, of na doorverwijzing van huisarts, school of andere instantie. Met Tejo willen we tegemoetkomen aan dringende hulpvragen om in een vroegstadium geholpen te worden zodat de probleemsituatie niet verder escaleert.

Bekijk dit goed doel