De Warmste Aannemer

Ten voordele van Trias

Bouwunie maakt en verkoopt herasdoeken aan Vlaamse bouwondernemers. Deze herasdoeken zijn geschikt om aan bouwwerven overal in België op te hangen.

Koop een herasdoek, en laat zien dat je de Warmste Aannemer bent.

Waarom dit goed doel?

Als sectororganisatie voor de bouwsector strijden we al jaren voor een eerlijk speelveld voor de zelfstandige en KMO's in eigen land. Trias ligt ons al jaren nauw aan het hard. Zij begeleiden ondernemers in landen waar het nog moeilijker is om je dromen na te jagen, dan in eigen land. We willen zo met onze acties Trias de middelen geven hun werk te kunnen doen. Want een samenleving heeft ondernemers nodig. Ondernemers, mensen die durven en doen. Elke dag risico's nemen. Die mensen jobs geven. Die andere mensen toekomstperspectief bieden. Een beter leven.

Trias

Wereldwijd krijgen te weinig mensen de kans om hun droom waar te maken. Een gebrek aan vorming, geen toegang tot krediet of een nalatige regering maakt het hen moeilijk.
Trias ruimt de obstakels van ondernemende mensen uit de weg. We verenigen hen in sterke boeren-en ondernemersverenigingen. Die organisaties verhogen de levensstandaard van hun leden en bouwen aan een maatschappij in evenwicht.
Trias verbindt, versterkt en verandert. We brengen ondernemende mensen samen, overal ter wereld. Zodat ze samen dromen kunnen waarmaken.

Bekijk dit goed doel

Video's