De warmste 12-urenbar t.v.v Plant een bos

Ten voordele van Plant een bos

De seniors van FOS 207 De Eekhoorn engageren zich 12 uur lang in de bar van ons lokaal. Een groot aanbod aan lekkere hapjes en drankjes zullen te verkrijgen zijn. We houden een ook een mini-rommelmarkt en er is andere randanimatie voorzien. 's Avonds kunnen de ouders, leden en leiding zich verwarmen aan gezellige vuurtjes met warme snacks en drankjes.

Waarom dit goed doel?

Het jaarlijks thema van Fos Open Scouting is dit jaar 'Nondedjuurzaam'. Het hele jaar organiseren we zo veel mogelijk rond het thema duurzaamheid. De seniors van onze scouts 'Fos 207ste De Eekhoorn' willen hun steentje bijdragen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. We hopen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen en willen graag ter plaatse helpen om bomen te planten.

Plant een bos

De vzw Plant een bos gaat voor meer bos in Vlaanderen. We planten door middel van crowdfunding nieuwe bossen aan. Met het geld dat we via de Music For Life-actie inzamelen, zullen we een ‘Music For Life-bos’ planten.
Op www.planteenbos. be kan je ook jezelf of iemand anders voor 30 euro een echt stukje bos cadeau doen. Zo word je de symbolische eigenaar van een stukje bos. We nodigen je dan vrijblijvend uit om zelf je boompjes te komen planten en je krijgt een jaarlijkse nieuwsbrief over het reilen en zeilen van het nieuwe bos.
Lees meer op www.planteenbos.be.

Bekijk dit goed doel