De warmst fitclub van Gent

Ten voordele van MFC Pedagogisch Centrum Wagenschot

Op maandag 4 november en maandag 2 december nodigen wij iedereen uit om een uurtje te sporten te gent ( Blaarmeersen). Jong en oud , sportief of niet sportief , met of zonder uitdaging. Iedereen kan meedoen aan onze full body workout ten voordele van P.C. WAGENSCHOT
Afspraak : Maandag 4/11 en 2/12
verzamelen om 19U20 op de parking topsporthal
ter hoogte ingang blaarmeersen Gent
min bijdrage = 5€

Waarom dit goed doel?

Wagenschot is reeds jaren het doel dat wij steunen met onze gezonde voeding en sportevenementen. In onze fitclub hebben wij ook aandacht voor de problematiek van jong-volwassenen met een uitdaging op emotioneel of gedragsproblematiek.
Onder het motto : "iedereen heeft recht op sport en plezier"

MFC Pedagogisch Centrum Wagenschot

Wagenschot vzw is een pluralistische, erkende en vergunde zorgaanbieder voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met (een vermoeden van) gedrags- en emotionele problemen, al dan niet in combinatie met andere beperkingen.

Niet alle kinderen in onze samenleving worden geboren met evenveel kansen om zich te ontplooien. In welke wieg je als mens terecht komt is vaak bepalend voor de rest van je leven.
Daar waar het voor ouders, jongeren en andere doorverwijzers moeilijk loopt, biedt Wagenschot een uitweg.

Onze quote luidt dan ook als volgt: “Kansen creëren voor jongeren!” Elke dag opnieuw voor en met jongeren en hun sociale context.

Bekijk dit goed doel