De Warme PannenkoekenWeek

Ten voordele van Bemok

Gedurende 3 weken verkopen de werknemers van Vandecasteele Houtimport pannenkoeken waarvan de opbrengst naar Bemok gaat.

Waarom dit goed doel?

Met de Warmste Week willen we Bemok een steuntje in de rug geven. Dagelijks zetten zij zich in om het beste uit hun leerlingen te krijgen. Hierbij staan de kinderen centraal, zonder hun omgeving -zoals hun gezin - te vergeten.

Bemok

Begeleidingscentrum Bemok bestaat uit een multifunctioneel centrum (MFC) en een thuisbegeleidingsdienst die erkend zijn door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). In het MFC begeleiden we kinderen vanaf 2,5 jaar tot 13 jaar met ernstige gedrags- en/of emotionele stoornissen en/of autismespectrumstoornissen met normale begaafdheid en hun ouder(s)/netwerk. Thuisbegeleidingsdienst BAS begeleidt kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met gedrags-en /of emotionele stoornissen in de context.
In de begeleiding vertrekken we steeds vanuit de hulpvraag van het kind en de context. Samen gaan we op zoek naar de aanwezige krachten en bieden we zorg op maat.

Bekijk dit goed doel