De Vrienden van Gie verkopen voor De Toren

Ten voordele van VRIENDEN VAN DE TOREN

Vrienden van Gie verkopen originele, unieke, schattige, knullige, overbodige of juist lang gezochte spullen... Mensen die langskomen, krijgen informatie over dagzorg De Toren.

Waarom dit goed doel?

Omdat ikzelf heb mogen ondervinden dat dagcentrum De Toren een unieke warme plek is waar met veel respect en liefde omgegaan wordt met jonge mensen met dementie. Als bezoeker ( niet als patiënt ) krijgen ze de kans de dingen die ze nog kunnen voluit te doen, ook al vraagt dit heel wat extra's van Dian, Karlien, Annelies , de vele vrijwilligers ... Ook de mantelzorgers en familie krijgen er een luisterend oor, er wordt samen gezocht naar oplossingen.
De Vrienden van Gie ( mijn overleden echtgenoot) weten ook wat De Toren voor ons betekend heeft en willen op deze manier Gie levendig houden onder ons, De Toren onder de aandacht brengen en financieel steunen.

VRIENDEN VAN DE TOREN

Onze vzw heeft tot doel de ondersteuning van jonge mensen met dementie mogelijk te maken, aan te moedigen en te promoten. We nemen initiatieven en organiseren diverse activiteiten.

Bekijk dit goed doel