De Voorzorg Limburg organiseert de warmste radio

Ten voordele van TUKI vzw

Via interne radio kunnen onze medewerkers nummers aanvragen. 's Middags worden er frietjes verkocht.

Waarom dit goed doel?

Als ziekenfonds streven we er bij De Voorzorg Limburg naar dat iedereen de nodige zorg kan krijgen. Soms is de bestaande zorg niet voldoende. Daarom dragen we Tuki vzw een warm hart toe en willen we een actie ondernemen om hen hierin te ondersteunen.

TUKI vzw

TUKI is een non-profit organisatie die gezinnen waarvan een kind een levensbedreigende ziekte heeft ondersteunt op emotioneel, financieel, praktisch, administratief en juridisch vlak.

TUKI biedt ondersteuning tijdens behandelingen in Belgische ziekenhuizen maar ook als gezinnen door hun behandelende arts worden doorverwezen naar een behandeling of klinische studie in het buitenland.

Het woord TUKI is Fins voor steun, en dat is wat TUKI wil bieden in de breedste zin van het woord.

'Voor De Warmste Week 2019 werkt TUKI samen met TeamPia. Dankzij de massale media-aandacht en de spectaculaire sms-actie hebben de ouders van Pia het geld kunnen inzamelen voor het dure en niet-terugbetaalde geneesmiddel van hun dochtertje Pia.
Nu wil TeamPia met hun eigen vzw alle andere kinderen met een levensbedreigende spierziekte verder helpen. Acties voor TeamPia kunnen deelnemen aan De Warmste Week via TUKI. Registreren kan via TUKI, maar voeg dan zeker TUKI4TeamPia toe aan je actie!'

Bekijk dit goed doel