De Vlam in De Steijger

Ten voordele van CAR De Steijger

We organiseren rondleidingen in het CAR, wobbelyoga, babymassage, voorleessessies, een knutselhoek, een motorisch parcours en een tombola.
Daarnaast kunnen de bezoekers zelfgemaakte hapjes en drankjes nuttigen.

Waarom dit goed doel?

Samen met Villa Tuur (huis van het kind) van de gemeente Destelbergen organiseren we een opendeurdag in het CAR De Steijger met als titel "DE VLAM IN DE STEIJGER".
Enerzijds willen we onze werking tonen aan alle geĂ¯nteresseerden en anderzijds organiseren we die dag speciale activiteiten voor kinderen om extra middelen in te zamelen voor een aantal projecten.

CAR De Steijger

CAR De Steijger is een ambulante dienst voor onderzoek en behandeling van kinderen met ASS, ADHD, een mentale beperking, een motorische of een gehoorstoornis. Daarnaast richt De Steijger zich ook specifiek tot baby's en peuters met een ontwikkelingsstoornis of –vertraging en werkt intensief samen met een Kinderdagverblijf. Wij hebben ook een aanbod voor volwassenen met een gehoorstoornis.
Elke persoon met een complexe problematiek wordt in al zijn aspecten onderzocht en behandeld door een multidisciplinair team. De revalidatie is gericht op de eigenheid van elk kind of volwassene en zijn gezin en in samenwerking met andere diensten zoals de school, het CLB, het COS, een thuisbegeleidingsdienst, een GGZ, ...

Bekijk dit goed doel