De Vel Marie

Ten voordele van UZA Foundation

We staan in de inkomhall van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen van 19 december tot 20 december, mogelijks ook op 15 december op de Kerstmarkt in Aartselaar (moet nog bevestigd worden door de gemeente)

Waarom dit goed doel?

Omdat ik al 20 jaar vrijwilligster ben om kanker patiëntenen hun naasten te steunen na zelf kanker te hebben gehad, vader moeder, dochter en partner zijn eveneens lotgenoten geweest.
Al mijn vriendinnen zijn overleden aan kanker Daarom wil ik mee helpen zorgen dat er meer middelen beschikbaar zijn om kanker uit de wereld te helpen.
De UZA foundation koos ik enkele jaren geleden en ik blijf ze steunen, ter ere van al diegenen die gevochten hebben zodat hun kinderen de ziekte overleven. De dochter van een overleden vriendin heeft nu ook kanker . . .

UZA Foundation

UZA foundation steunt het wetenschappelijk medisch onderzoek aan het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. We zetten ons dagelijks in voor kwaliteitsvolle en innovatieve zorg voor iedere patiënt. Onze onderzoekers plaatsen de patiënt steeds centraal en zoeken continu naar verbeterde en innovatieve behandelingen. Bovendien heeft het UZA een breed internationaal netwerk. Nieuwe behandelingen, voornamelijk op gebied van kankerbestrijding, zeldzame ziekten en kindergeneeskunde worden mede dankzij jouw steun structureel aangepakt en versneld voor patiënten beschikbaar. Wil je graag een actie starten ten voordele van UZA foundation? Dat kan. Registreer jouw actie of stuur een mailtje naar uzafoundation@uza.be. We helpen je graag verder.

Bekijk dit goed doel