De Vasse week

Ten voordele van Vasse Kweek

Tot en met 14 december maken wij, Keurslager Kurt Joris, soep ten voordele van Vasse kweek.
Per aangekochte pot schenken wij 2 euro aan ons goede doel.
Maw, heb je een drukke week of gewoon geen zin om te koken? Kom gerust langs en kies 1 ( of meer :-D) van onze heerlijke soepjes. Enkel nog op te warmen en smullen maar! En.... Je steunt er dus het goede doel mee!

Waarom dit goed doel?

Ten eerste is dit een project uit ons eigen dorp.
Ten tweede brengt het ook mensen bij elkaar door het telen van groenten en fruit om het daarna te koop aan te bieden in hun café bij een lekker lokaal biertje of iets anders ;-)
Het verenigt maw mensen met een beperking en laten deze op een leuke maar ook wel zinvolle manier deelnemen aan het dagdagelijkse gebeuren.
Wij als culinaire keurslager maken zeer regelmatig gebruik van hun zelf geteelde groenten in onze bereidingen.

Vasse Kweek

Vasse Kweek VZW is een sociaal project waarbij vrijwilligers zich inzetten om jongeren met een beperking een zinvolle dagbesteding te geven door hen te laten helpen in de moestuin, om hen mee te laten zaaien, planten en oogsten. Zij worden ook betrokken bij het bereiden van de warme maaltijd 's middags (met plukrijpe groenten), die zij dan samen opeten, in een prachtige groene omgeving. Zij verkopen de groenten in het winkeltje tvv van de vzw en bedienen bezoekers in het moescafeetje of op het terras. Een project met een hart.

Bekijk dit goed doel