De Valse repetitie bij de warmste Teefjes

Ten voordele van Gardens of Life

In een open repetitie krijgt het publiek een blik achter de schermen. Ze kunnen participeren in een stemopwarming en enkele plezante oefeningen en improvisatie. We brengen een paar oude en 'best of' nummers en een sing-along. Er is een ludieke veiling van attributen en kledij uit onze vorige voorstellingen. We laten in primeur wat nieuwe songs los op het publiek en eindigen met een meet & greet met een hapje en een drankje.

Waarom dit goed doel?

Wij (Theaterkoor De Valse Teefjes) zingen voor en steunen Gardens of Life, waarbinnen één van onze koorleden actief is. We zijn allemaal wereldburgers en Noord-Zuid verbinding gaat ons aan het hart. We delen de opbrengst van onze actie met Ne(s)t.

Gardens of Life

Het realiseren van gemeenschapstuinen in het Zuiden om de plaatselijke bevolking vrije toegang te geven tot gezond en duurzaam geproduceerd voedsel, en het creëren en stimuleren van een grotere bewustwording, betrokkenheid en acties bij mensen, organisaties en bedrijven in het Noorden én het Zuiden ter ondersteuning hiervan. Gardens of Life is actief sinds 2009 en heeft gemeenschapstuinen aangelegd in Niger, Mali, Peru, Senegal en Benin. Dit gebeurt onder de vorm van inleefprojecten waarbij 10-15 jongeren van hier samen met jongeren van ginder de nodige werkzaamheden uitvoeren om een stuk grond om te vormen tot een permacultuur gemeenschapstuin.

Bekijk dit goed doel