De Valse repetitie bij de Warmste Teefjes

Ten voordele van Ne(s)t

In een open repetitie krijgt het publiek een blik achter de schermen. Ze kunnen participeren in een stemopwarming en enkele plezante oefeningen en improvisatie. We brengen een paar oude en 'best of' nummers en een sing-along. Er is een ludieke veiling van attributen en kledij uit onze vorige voorstellingen. We laten in primeur wat nieuwe songs los op het publiek en eindigen met een meet & greet met een hapje en een drankje.

Waarom dit goed doel?

Wij (theaterkoor De Valse Teefjes) zijn allen moeders die voor onze en voor alle kinderen een goed en mooi leven willen. We zingen voor en steunen Ne(s)t in hun ondersteunen en warm omringen van getraumatiseerde en beschadigde kinderen.
We delen de opbrengst van onze actie met Gardens of Life (een Noord-Zuid project waarin één onzer leden actief is).

Ne(s)t

De vzw zorgt voor minderjarige meisjes en jongens die in de kinderprostitutie worden gedwongen door vrienden/familie of vreemden, ze vallen dus onder het officieel statuut mensenhandel.Onze doelgroep zijn minderjarigen jongens en meisjes die we opvangen en begeleiden, in bestaande centra zijn de faciliteiten er niet op voorzien om deze slachtoffers op een juiste manier op te vangen en te ondersteunen.
Via Ne(s)t kunnen we deze minderjarige kinderen helpen om terug kind te worden en om hun ervaringen te verwerken, bijstaan tijdens verhoren van de politie, rechtbanken en advocaten.

Door in een huiselijke sfeer tot rust te komen en hun verdriet en problemen te delen met andere slachtoffers en hulpverleners, vrijwilligers zijn we momenteel op spoor van nog een 25 andere slachtoffers die nog in dit milieu vastgehouden (valt onder gijzeling) en misbruikt worden (tot 15 x per dag verkracht), als ze dit niet doen worden ze afgeslagen, verbrand, verslaaft gemaakt aan harddrugs en alcohol.

Bekijk dit goed doel