De Strijders tegen Kanker!

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij gaan dus snoepzakjes verkopen en ook verse koekjes , want iedereen lust wel iets zoets en zo maken wij onze actie een succes

Waarom dit goed doel?

Al zoveel jaren sterven er mensen aan deze ziekte en ook mensen schelden ook met deze ziekte en dat is zeker niet fijn!!!!. Daarom dat ik dit doel kies omdat er hopelijk ooit een middel komt om deze ziekte tegen te houden!!

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel