De stralende groentebox

Ten voordele van OIGO VZW

We verkopen verse, gezonde, seizoensgebonden groenteboxen aan 10 euro per box.
De box wordt in eerste instantie verkocht aan alle medewerkers van het AZ Sint Lucas ziekenhuis te Gent maar ook vrienden, familieleden,.. kunnen een box op voorhand bestellen.
De box kan op voorhand besteld worden tussen 10 november en 29 november.
De box ophalen kan op woensdag 11 december en vrijdag 20 december telkens van 7u tot 18u in het AZ Sint Lucas ziekenhuis te Gent (Baudeloo zalen).
De opbrengst gaat naar VZW OIGO.

Waarom dit goed doel?

We zijn zelf allemaal werkzaam op de afdeling Radiotherapie van het AZ Sint Lucas ziekenhuis te Gent waardoor we dagelijks worden geconfronteerd met de ziekte kanker en wat het teweegbrengt bij onze patienten. De VZW OIGO heeft in het ziekenhuis reeds diverse projecten verwezenlijkt en we willen hen steunen zodat ze in de toekomst nog verschillende initiatieven voor onze patienten en hun naasten verder kunnen uitwerken.

OIGO VZW

VZW OIGO (Opgeven Is Geen Optie) werd opgericht op 27 december 2007. De vereniging heeft tot doel een daadwerkelijke bijdrage te leveren in de strijd tegen kanker en dit met alle nodige middelen en alle nodige initiatieven. Zij zal ook zorgen voor de nodige sensibilisering rond dit thema en de bevolking van al haar acties informeren. ” Als specifiek doel richt zij zich tot het verbeteren van het comfort van de patiënt.

Bekijk dit goed doel