De Sportiefste Accenters

Ten voordele van Berrefonds VZW

Sporten, sporten, sporten! Da's wat het Accent management vroeg aan de meer dan duizend Accent medewerkers. Want, zo beloofden ze, elke geregistreerde minuut in onze Strava groep, zou omgezet worden in centen ten voordele van De Warmste Week.

Waarom dit goed doel?

Dit jaar draagt ook Accent graag haar steentje bij aan de Warmste Week. We kiezen deze keer voor verschillende goede doelen die een persoonlijke betekenis hebben voor (één van) onze medewerkers.
Ook bij sommige van onze collega's gebeurde het ondenkbare. Enkele collega's (of dierbaren van onze collega's) verloren jammer genoeg een jong kindje en daarom vinden we het belangrijk om het Berrefonds te steunen.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creëren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel