"De soepweek"

Ten voordele van Ladder'op vzw

Leerlingen maken elke dag een andere soep die dan verkocht wordt per liter .
Er is zal ook elke dag na schooltijd een soep-standje staan aan de ingang van de school waar iedereen een lekkere "hartverwarmende" tas soep kan drinken.

Waarom dit goed doel?

GO! Basisschool Nellie Melba wil alle kinderen gelijke kansen bieden , ook kinderen die het wat moeilijker hebben. Onderwijsondersteuning aan huis en op maat van elk kind kan echt het verschil maken. Daarom willen wij met heel onze school "Ladder'op vzw" steunen en alle vrijwilligers een hart onder de riem steken.

Ladder'op vzw

Onderwijsondersteuning kan het verschil maken voor een groot deel van de Brusselse leerlingen in hun schoolcarrière. Onze vzw biedt ondersteuning aan huis bij kansarme Brusselse jongeren. Vrijwilligers en studenten van Brusselse hogescholen begeleiden en stimuleren kinderen van de lagere school bij hun schoolse activiteiten en hun leer- en ontwikkelingsactiviteiten. Op deze manier zorgen we ervoor dat veel potentieel talent niet verloren gaat maar de ze de kans krijgt om zich te ontwikkelen.
Daarnaast worden begeleiders op hun beurt door de verantwoordelijken van de vzw ondersteund en aangezet om het leren op een ludieke manier aan te pakken door vooral motiverende opdrachten met het kind uit te voeren.

Bekijk dit goed doel