De Rospot voor 'Think Pink'

Ten voordele van THINK PINK

Heb jij ook zoveel rosse centjes in jouw portemonnee zitten waar je niets mee kan doen? Geen nood, voor de Warmste Week verzamelen wij deze in een rospot. Al deze rosse centjes geven wij dan aan "Think Pink".

Breng dus zeker je rosse centjes mee als je op het kantoor bent en help ons dit goed doel te steunen. Elke cent telt! ❤️🔥

Waarom dit goed doel?

Het kantoor van Puuur in Zoersel telt 135 huisdhoudhulpen. De meesten van ons zijn vrouwen. En zij die het niet zijn, delen alvast de vrouwelijke waarden. We hebben al enkele huishoudhulpen die getroffen zijn door borstkanker of een ander soort kanker. Voor deze collega's (maar ook voor de zovele andere vrouwen en mannen die nog aan het strijden zijn tegen kanker), willen wij 'Think Pink' een extra steuntje geven met onze rospot.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel