De puurste week !

Ten voordele van Zorgmassage

We zijn 'Forever Team AHAH', een groep enthousiaste collega's, met als missie, mensen te helpen met hun gezondheid en hun levenskwaliteit.
We zetten o.a. producten in de markt op basis van PURE Aloë Vera.
Elk van ons zal zijn best doen om Lotions, Gels en Crèmes te verkopen waarmee je een heerlijke zorgmassage kan geven.
We doen doet hoofdzakelijk individueel, waar en wanneer we verkiezen.
Je vindt ons in gans Vlaanderen.
Onze winst schenken we aan het goede doel : ZORGMASSAGE.

Waarom dit goed doel?

Wij willen graag meehelpen om zorgmassage onder de aandacht te brengen zodat meer en meer (ex)kankerpatiënten er kunnen van genieten.
Aangezien we samenwerken met een bedrijf dat gericht is op gezondheid, wellness en levenskwaliteit, past dit goede doel perfect binnen ons werkterrein.
Iedereen kent best wel iemand uit zijn omgeving die met kanker te maken (gehad) heeft.
Hoe sneller men weet heeft van dit aanbod, hoe beter !
Wellness voor iedereen !

Zorgmassage

VZW Zorgmassage wilt graag mensen met kanker ontspanningsmassages bieden om hun levenskwaliteit te verhogen. Onze missie is om mensen met kanker in Vlaanderen te laten kennismaken met de voordelen van deze comfortzorg. We worden hiervoor ondersteund door Kom Op Tegen Kanker. In 2020 willen we focussen op informeren,sensibiliseren en vormingen. We willen mensen laten proeven van een zorgmassage op meerdere evenementen. We leren oa via instructiefilms mantelzorgers en vrijwilligers eenvoudige massagetechnieken aan zodat de patiënt zich beter voelt. Voor dit project kunnen wij jullie hulp gebruiken.

Bekijk dit goed doel