De Poezeligste Kaartjes

Ten voordele van DreamCATchers Vzw

Ik maakte poesjes met lino druk en verkoop deze nu als kaartjes voor mijn Warmste Week actie: De poezeligste kaartjes!
Ik zamel geld in voor vzw Dreamcatchers - adoptiecafé en infopunt voor kattenliefhebbers. Je kan een set van deze 4 ontwerpjes bestellen voor 8 euro per pakket.

Voor een opdracht van de opleiding Illustratie en grafische vormgeving ontwierp ik deze kaartjes. Ze zijn volledig zelfgemaakt; schetsen, uitsnijden van de lino, drukken en vormgeving in Photoshop.

Waarom dit goed doel?

Hallo! Ik ben Annelies, Ame voor de vrienden. Ik zamel geld in voor de vzw DreamCATchers. Zij zoeken een goede familie voor volwassen katten zonder thuis. DreamCATchers werkt volgens het concept van een kattencafé, je kan hier komen koffiedrinken en de katten leren kennen. Dit is ook een onderdeel van het socialisatie process dat is uitgewerkt voor de katten. Naast een adoptiefcafé zijn ze ook een informatiepunt en shop met verantwoordelijke gadgets voor je eigen fluffy vriend.

DreamCATchers Vzw

DreamCATchers is een vzw die katten helpt en vooral focust op diegene die al langere tijd in het asiel of opvang verblijven. Deze katten zijn welkom in ons kattenadoptiecafé, waar ze kunnen vertoeven tot wanneer ze hun droomthuis vinden. Daarnaast zijn we ook een infopunt voor alles wat met katten te maken heeft. Kom gerust langs als je vragen hebt, om de poezen te ontmoeten of ons wil steunen.

Bekijk dit goed doel