De platenkast For Life

Ten voordele van LITTLE HEARTS

Dit jaar een mix van muziek én comedy! Jade Mintjes, Vincent Voeten en Thomas Smith komen ons aan het lachen brengen. Tijdens de pauze en na de show kan het publiek nog zijn favoriete platen bestellen. Deze worden dan gedraaid. Ook maken ze kans om een mooie prijs te winnen: verschillende platengasten hebben iets van zichzelf gegeven doorheen ons seizoen. Deze worden we die avond ook verloot: t-shirt van Randy Paret, dichtbundel van Maud Vanhauwaert, tickets voor Begijn Le Bleu...

Waarom dit goed doel?

Met 'de platenkast', een maandelijks terugkerend initiatief in CC Gravenhof in Hoboken, kiezen we elk jaar een goed doel dat gelinkt is met Hoboken. Vorig jaar was dat 'VZW Maud en Co'. Dit jaar kozen we terug voor 'De Belgian Heart Bikers'. Zij rijden elk jaar door Cambodja om geld in te zamelen voor Little Hearts. Voor ons een zeer mooi doel om mee onder onze vleugels te nemen.

LITTLE HEARTS

Reeds 10 jaar bestaat Little Hearts vzw. Onze organisatie ontfermt zich over 40 weeskinderen; 13 buurtkinderen van het weeshuis en over 10 families die niets hebben. Onze visie is om de jeugd een betere toekomst te geven door sterk in te zetten op onderwijs. In 2019 hebben we reeds 5 kinderen die universitaire studies hebben aangevat. Binnen onze infrastructuur geven we de buurtkinderen en onze weeskinderen extra lessen engels en computer om mee te kunnen in de wereld van morgen!

Bekijk dit goed doel