De Parel for life

Ten voordele van AMBULANCE WENS BELGIË vzw

We tellen af naar de mooiste tijd van het jaar, jaja het is niet zover meer, de straten zullen weer baden in de lichtjes en sfeer!

Na het succes van vorige jaren, tijdens de 3 eerdere edities vam "T mechelsveld for life", organiseren we voor de 1ste keer in het thema van music for life op vrijdagavond 20 december de parel for life. Hiermee zamelen we geld in voor "wensambulance België"!
Kom samen met buren familie en vrienden genieten van drankjes, versnapering, fijne muziek en veel sfeer!

Drinks:
🔥 Jenever
🔥 Gluhwein
🔥 Chocomelk
🔥 Frisdrank
🔥 Pintjes

Food:
🔥 Verse soep
🔥 Hot Dogs
🔥 Warme wafels

Varia:
🔥 sleutelhangers
🔥 Balpennen
🔥 Badges


Men zegge het voort (nodig gerust je buren/vrienden/kenissen/familie uit op het event) en kom zeker eentje drinken of snoepen want het is voor het goede doel en overladen van gezelligheid!

Tot dan!

Waarom dit goed doel?

Ik organiseerde al een aantal jaren een actie voor dit goede doel in mechelen en breng dit nu ook naar mijn nieuwe woonplaats omdat het goed doel me nauw aan het hart ligt.

AMBULANCE WENS BELGIË vzw

Ambulance Wens België VZW vervult de laatste wens van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier kan worden vervoerd. Bij de wensen van Ambulance Wens België wordt vervoer verzorgd met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en een extra comfortabele brancard. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee.

Bekijk dit goed doel