De Nationale Noterij

Ten voordele van Antenne 3000 vzw

In de wachtzaal van Antenne 3000 wordt de Nationale Noterij gehouden. Hierbij kunnen bezoekers een schatting maken van het aantal walnoten in een vaas. Diegene met de beste schatting, wint de inhoud van deze vaas. Daarnaast kunnen bezoekers ook nog een zakje informatieve walnoten kopen.

Waarom dit goed doel?

Met de opbrengst van deze actie kan Antenne 3000 opnieuw een ervaringsproject en outdoor activiteit organiseren voor kinderen en jongeren met ASS en/of ADHD. Dit was vorig jaar reeds een succes, dus willen we dit graag opnieuw kunnen realiseren.

Antenne 3000 vzw

Antenne 3000 vzw is een Centrum Ambulante Revalidatie in Leuven waar we multidisciplinaire begeleiding aanbieden aan kinderen/jongeren met ADHD en/of een Autismespectrumstoornis. Er is zowel ondersteuning voor de kinderen/jongeren als voor hun ouders, broers, zussen, grootouders en de school. Er wordt individueel en in groep gewerkt. Af en toe kriebelt het om het net iets anders te doen en via ervaringsleren (uitstappen voor kinderen/jongeren, broers/zussen-kampen,…) een transfer te maken tussen therapie en het dagelijks leven. Deze activiteiten zorgen voor nog meer groei! We laten onze groepen graag doorgaan in een autisme- en ADHD-vriendelijke omgeving. Voor dit alles hebben we extra middelen nodig en dus jullie hulp!

Bekijk dit goed doel