De lekkerste Warmste Weken van Versele-Laga

Ten voordele van Back on Track vzw

Op 9 december lanceerden we onze Warmste Weken met het Warmste Ontbijt. Vervolgens genoten we twee weken lang van de kook- en baktalenten van onze collega’s. Verschillende collega’s doken hun keuken in om allerlei lekkers te bakken voor het goede doel. Ten slotte serveerden we op het einde de Warmste Spaghetti.
Naast de Warmste Weken zetten 15 collega’s van Versele-Laga hun beste beentje voor tijdens de Warmathon in de Blaarmeersen in Gent.

Waarom dit goed doel?

Versele-Laga steunt al enkele jaren haar stadsgenoot en meerkamper Thomas Van der Plaetsen op sportief vlak. Tijdens 'De Warmste Week' geven wij zijn Back on Track-fonds een extra duwtje in de rug. Iedereen kent in zijn dichte of verre kring wel iemand die getroffen is door kanker. Back on Track vormt voor die mensen een extra ondersteuning tijdens de moeilijke periode waarin ze vechten tegen deze harde ziekte.

Back on Track vzw

Het Back on Track fonds zet zich in om (ex-)kankerpatiënten te ondersteunen en begeleiden in de moeilijke fases, van diagnose naar behandeling en naar het terug Back on track geraken in het normale leven. Het fonds organiseert bijkomende psychosociale begeleiding, revalidatieprogramma's en andere initiatieven met als doel de zware (na)behandeling waar mogelijk te verlichten. In tijden van besparingen binnen de gezondheidszorg, creëert Back on Track daarbij extra ruimte om kankerpatiënten blijvend te ondersteunen.

Bekijk dit goed doel