De Lekkerste maand bij EVW

Ten voordele van KALASI

We verkopen gedurende 4 vrijdagen eerst frietjes, dan croque monsieurs, dan hotdogs en ten slotte verse soep en dessertjes tijdens de middagpauze. De opbrengst gaat naar de Warmste Week, maar stiekem profiteren we zelf ook mee van deze acties, want ze zorgen steevast voor een gezellige sfeer in ons bedrijf.

Waarom dit goed doel?

Onze firma steunt deze vzw al enkele jaren: eerst met de schenking van een noodstroomgroep voor de stroomvoorziening van een schooltje en internaat in Congo, en nu voor het derde jaar op rij met acties via de Warmste Week.

KALASI

BETER ONDERWIJS IN CONGO
Reeds twaalf jaar steunt KALASI 13 scholen (lager-en secundair) in CONGO op 7 plaatsen in de Provincie Kongo-Central: Lukula, Vaku, Kuimba, Kidima-Lemba, Luozi, Matadi en Kinshasa. In totaal zijn meer dan 5.000 leerlingen en 250 leerkrachten in onze projecten betrokken. We komen financieel tussen in de initiatieven die de school zelf willen nemen: oude gebouwen renoveren, sanitair bouwen, zorgen voor schoolmeubilair, elektriciteitsvoorziening (zonnepanelen), schoolboeken, vorming voor leerkrachten, eerste computerklassen oprichten enz...

Bekijk dit goed doel

Video's