De lekkerste chocolade van de Sint

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

Bestel jouw sinterklaas pakketjes bij Valentino Zottegem en deze worden op de gevraagd dag in uw bedrijf of school geleverd. U betaald dezelfde prijs als in alle Valentino chocolatier winkels maar Valentino Zottegem schenkt de opbrengst hiervan aan het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds. Wij leveren over gans Vlaanderen.

Waarom dit goed doel?

Heel wat gezinnen, waarvan een kindje met kanker, komen dikwijls terecht in een uitzichtloze financiële situatie door één of beide ouders (onbetaald) verlof nemen om constant of afwisselend bij hun zieke kindje te kunnen zijn. Men zou versteld staan hoeveel gezinnen in deze situatie amper het hoofd boven water kunnen houden door het verlies aan inkomsten en de extra uitgaven die kanker met zich meebrengt. Zelfs al wordt er een groot deel terug betaald. Daarom willen wij het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds steunen.

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel