De lekkerste chocolaatjes

Ten voordele van Mivalti

Dankzij de goedkeuring van de sportdienst Tielt, kunnen we in de inkomhal van de sporthal chocolaatjes verkopen tvv Mivalti. De verkoop kan vrijblijvend gecombineerd worden met een spelletje ping pong.

Waarom dit goed doel?

Sinds enkele jaren verzorgt onze club, tafeltennisclub Tielt, onbezoldigd de catering van een festival georganiseerd door Mivalti. We hebben dus al een band met de vzw en willen dan ook de zorg van mensen met een beperking blijven steunen. Dergelijke organisaties hebben maatschappelijk een enorme waarde en kunnen alle hulp gebruiken.

Mivalti

Mivalti biedt dagbesteding en woonondersteuning aan volwassen personen met een beperking of een vermoeden van een beperking, ook gaan we individueel begeleiden. Ons aanbod is maatwerk. Wat onze cliënten willen is onze zoektocht. Mivalti omarmt en omwarmt haar gasten, medewerkers en vrijwilligers. We werken vanuit talenten en mogelijkheden. We streven naar geluk en creëren toekomst. Beide ingrediënten zijn een hefboom voor het welzijn en welbevinden van ieder in en rondom Mivalti.

Bekijk dit goed doel