'De koning van de nacht'

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

Wij (in het bijzonder onze kinderen van 8 & 10 jaar) hadden het plan een kortverhaal te schrijven om de Warmste Week te steunen.
Een verhaal dat zich afspeelt in de duistere maanden van het jaar en waar de mysterieuze dingen niet altijd zijn wat ze lijken.
Onze kinderen zorgden ook voor de gepaste illustraties.
Een kortverhaal vol hoop waarmee we ons gekozen doel een hart onder de riem willen steken tijdens De Warmste Week.

Waarom dit goed doel?

In onze familie(s) (aan beide zijden) vormt Alzheimer -helaas- een rode draad. Die rode draad heeft reeds verschillende takken en generaties 'geraakt'. Met onze actie willen wij een steentje bijdragen om vooral te helpen zorgen opdat deze rode draad voor onze (klein)kinderen en andere families gestopt kan worden...

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel

Video's