De koffieklets

Ten voordele van 't Kietelt vzw

De cultuurclub van Hechtel-Eksel is een organisatie die zich inzet voor mensen in armoede. Wij organiseren allerlei socio-culturele activiteiten voor jong en oud aan een verminderd tarief. Daarnaast organiseren we om de twee weken een 'koffieklets'. Wie er even tussen uit wil, kan van een verfrissend drankje of koffie/thee en een lekker gebakje komen genieten. Hier staan ontmoeting en verbinding centraal.
Wij willen graag 500 euro schenken aan vzw 't Kietelt.

Waarom dit goed doel?

De verjaardagsdozen van vzw 't Kietelt betekenen erg veel voor kinderen die in armoede leven. Deze dozen toveren een grote glimlach op de gezichten van de kinderen en daar krijgen wij een warm gevoel van. Wij steunen dit fantastisch initiatief dan ook met heel veel plezier.

't Kietelt vzw

Jarig zijn is een feestje! Je krijgt cadeautjes, trakteert je klas en vriendjes komen taart eten en spelletjes doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Helaas zijn er in Vlaanderen ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag. En voor deze kinderen is er vzw 't Kietelt. Want ieder kind verdient een verjaardag. Vzw 't Kietelt geeft geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos met alles erin voor een toffe verjaardag www.kietelt.be

Bekijk dit goed doel