De kleinste kerstmarkt

Ten voordele van Vestiging De Bolster

Met de deelnemers van ons sociaal-artistiek project halen we ook alles uit de kast om De Bolster te steunen via De Warmste Week. We gaan met onze spelers de hort op voor De Kleinste Kerstmarkt ter wereld. Met zelfgemaakte, mobiele kerstwinkeltjes trekken we in december de stad in om op verschillende plaatsen een mini kerstmarkt te vormen. We verkopen zelfgebakken koekjes, pannenkoeken, snoep, kortom alles wat lekker is. En in ware Antigone-stijl doen we dat op een creatieve en theatrale manier.

Waarom dit goed doel?

Bij Theater Antigone werken we al jaren samen met De Bolster voor ons sociaal-artistiek project, waarbij we met een grote groep mensen een professionele theatervoorstelling maken. De deelnemers komen uit alle hoeken van de samenleving en onder meer ook uit De Bolster.
De Bolster verricht zeer mooi en noodzakelijk werk voor mensen die het minder gemakkelijk hebben in het leven. Vanuit een creatieve, krachtgerichte werking helpen zij kwetsbare mensen opnieuw maatschappelijk te integreren, hen sterker te maken en te activeren en hun zelfwaarde te verhogen. Met ons theaterproject helpen we die deelnemers in de weg naar herstel en werken we vanuit hun krachten en talenten. Met onze Karaoke for life willen we De Bolster nu ook financieel een duwtje in de rug geven.

Vestiging De Bolster

Het trACee is een activiteitencentrum voor mensen met een psycho-sociale kwetsbaarheid. Ze bieden dagelijks activiteiten aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dagelijks wordt er gekookt met verse producten die geschonken worden door de Voedselbank en W13, er is een semi-industrieel atelier, crea atelier, vormingen, ..... Een team van 4 begeleiders staat dagelijks klaar om alle doelgroepmedewerkers op te vangen en te ondersteunen waar nodig.

Bekijk dit goed doel