De Kikov actie

Ten voordele van KiKOV-Leuven

Ik maak, samen met mijn dochters, geldbeugeltjes om je muntjes in te steken. Deze geldbeugeltjes zullen we verkopen ten voordele van de warmste week. We zullen voor de verkoop vooral sociale media gebruiken en eventueel marktjes en winkels die dit willen aanbieden.

Waarom dit goed doel?

Ik ben leerkracht in het vijfde en zesde leerjaar en ben in mijn klas geconfronteerd geweest met een leerling met kanker. De jongen had net het vijfde en zesde leerjaar bij mij afgewerkt en iets voor hij naar het middelbaar ging werd er een hersentumor vastgesteld. Na een jaar behandeling te krijgen heeft zijn lichaam het opgegeven en is hij gestorven. Toen was het tijd voor zijn zusje om bij mij in de klas te komen. Dat was niet makkelijk en al zeker niet voor haar om met dit verdriet om te gaan. Ik heb dan ook met haar afgesproken dat we de gedachte aan Arno nooit zullen opgeven en vandaar dat ik een actie doe om mensen verder te kunnen helpen met ondersteuning in hun verdriet.

KiKOV-Leuven

KiKOV-Leuven is de Kinderkanker Oudervereniging voor kinderen met kanker die in Gasthuisberg (UZLeuven) behandeld worden of werden. KiKOV-Leuven wil een netwerk van ervaringsdeskundige ouders vormen om andere gezinnen te ondersteunen en te helpen.

KiKOV-Leuven organiseert o.m. familie-activiteiten, een ADO4daagse voor tieners met kanker, gezinnen krijgen de kans om gratis een ontspannende vakantie te beleven, op feestdagen worden de gezinnen van patiƫnten die in het ziekenhuis moeten blijven een beetje verwend, KiKOV-Leuven koopt info-boekjes aan, etc...

Alvast bedankt voor jouw steun.

Voor meer info zie www.kikov-leuven.be

Bekijk dit goed doel