De Kerstman komt....

Ten voordele van Het Blauwe kruis van de Kust

Op 12 december organiseer ik samen met Vanessa & Bjorn van Bjova Cosmos, Loviestraat 14 te Middelkerke: "De Kerstman komt..." voor ambassadeurs, vrienden,. ..iedereen welkom op onze kerstmarkt met een tombola, proeverijen, kerststandjes, ...kortom gezellig!

Als Ambassadrice van Het Blauwe Kruis Kust heb ik een enorme waardering voor alle medewerkers en zoveel vrijwilligers die er dagelijks zijn voor de dieren.

Onze kinderen krijgen knuffels, de dieren hebben er geen. Er ontbreekt nog zoveel liefde want vele dieren zijn gedumpt, achergelaten....
Alle lof voor het Blauwe Kruis Kust waar dieren op de eerste plaats staan. XXX

Waarom dit goed doel?

Als Ambassadrice van Het Blauwe kruis Kust wil ik mij ten volle inzetten. Daarom doe ik ook een persoonlijke actie.
Het Blauwe Kruis van de Kust doet een crowdfunding "asieltekoop" voor een nieuw asiel, want het is te klein en verouderd.

Vele mensen beseffen niet hoe dieren binnenkomen in het asiel. Daarom heb ik alle respect voor de opvoeders, verzorgsters, medewerkers en alle vrijwilligers die er dagelijks zijn voor de viervoeters.
Dank aan iedereen!
.

Het Blauwe kruis van de Kust

Het Blauwe Kruis van de Kust is een asiel dat uniek is in zijn soort waar de dieren steeds op de eerste plaats komen. Geen enkel dier wordt gedood omdat het te lang in het asiel verblijft of omwille van zijn ras maar enkel als het dier er fysiek of mentaal dreigt onderuit te gaan.
Alle asieldieren staan voortdurend onder stress en daarom gaan vaste wandelaars dagelijks met de honden wandelen en bestaat er een voorleesproject voor de katten. Alle vrijwilligers krijgen eerst een opleiding. Alle verzorgsters zijn bachelors in de dierenzorg.
Een professionele gedragsdeskundige screent de dieren en elke mogelijke adoptant wordt grondig bevraagd teneinde een gepaste thuis te vinden voor elk dier. Adoptanten worden begeleid voor, tijdens en na de adoptie.
Er worden lezingen en cursussen georganiseerd over gedrag van honden en katten en bijscholingen voor het personeel en voor de vrijwilligers.

Bekijk dit goed doel