De Jingle Bells Pop-up Bar

Ten voordele van Mariahuis vzw

Op 21/12 organiseert Speelpleinwerking Plekboel Alken een pop-up bar. Je kan buiten het gebruikelijke aanbod ook genieten van verschillende cocktails en jenevers. Maar daar blijft het niet bij. Bovendien kan je prijzen winnen, spelletjes spelen zoals nagelen en volksspelen. Je kan zelfs karaoke zingen met je vrienden of chillen met een drankje in onze lounge. Met jouw bijdrage steun je ons goed doel, Mariahuis vzw.

Waarom dit goed doel?

Wij, animatoren van speelpleinwerking Plekboel Alken hebben Mariahuis vzw als goede doel gekozen. Dit omwille van verschillende redenen. Zo is dit goede doel gesitueerd in Alken, waardoor we er eentje uit eigen bodem kozen. Mariahuis vzw is ook bezig met kinderen, iets waar wij als speelpleinwerking alleen maar achter kunnen staan. Zo komen er ook vaak kinderen van het Mariahuis naar onze speelpleinwerking in de zomer. We kunnen daardoor met eigen ogen zien wat voor werk dit goede doel doet en staan hier dan ook 100% achter! Al onze inkomsten van onze pop-up bar zullen dus naar dit prachtige Alkens goede doel gaan.

Mariahuis vzw

VZW Mariahuis is een voorziening binnen de bijzondere jeugdbijstand die als opdracht heeft een kwalitatieve en kindgerichte residentiële opvang en begeleiding te
bieden aan kinderen en jongeren tussen 0 en 18 (> 21) jaar die zelf een plaatsing aangevraagd hebben
of daartoe verplicht worden, en daarbij gezinsondersteunend te werken.
VZW Mariahuis beschikt over 2 leefgroepen waar een 25 tal jongeren en hun context terecht kunnen met hun hulpvraag. Een team van enthousiaste begeleiders staan deze jongeren dagdagelijks bij in hun hulpvraag en creëren een klimaat waarin iedere jongere zich optimaal kan ontplooien.

Bekijk dit goed doel

Video's