De helpende koekjes en drankjes

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Huisgemaakte lekkernijen aan ons kraampje op de oprit of via bestelling.
× Voorbije acties: zomer, Halloween.
! Eerstvolgende actie: Sinterklaas: homemade speculaas 2 figuren 1 euro / tasje soep 0,5 euro - 24 nov 13 tot 15u ter plaatse of speculaas ook op bestelling (bestellen uiterlijk 22 nov via ninahlunab@gmail.com)
Tevens Rospotactie, dus breng die 1 en 2 eurocenten mee!
0 Volgende actie: Kerst

Waarom dit goed doel?

Meer centen om mensen te helpen omdat we het zeer erg vinden dat sommige mensen niet meer kunnen genezen en ervan sterven

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel