De happy box

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Wij met ons 5 willen op komen voor mensen die kanker hebben te steunen . omdat veel mensen in onze omgeving kanker hebben gehad, verkopen wij de happy box met onder andere ; muffins, wafels ,cake en leuke stickers. Hiermee willen wij de kopers en de mensen waar het geld heen gaat blij maken . Want blij maken daar gaat het over.

Waarom dit goed doel?

We doen deze actie met 5 kinderen. En bij ons in de klas zit een jongen die vroeger kanker had en gelukkig nu genezen is. Ook heeft de mama van 1 van ons vroeger kanker gehad en gelukkig is genezen. Net zo als een juf bij ons op school.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel