De Gibohoho Heide Warmste Kerstmarkt

Ten voordele van OLSE Merksem Handbalclub vzw - rolstoelhandbal

We organiseren een kerstmarkt op school waar we zelfgemaakte kerstknutsels en lekkers verkopen. Zo verkopen we kerstkaarten, kerstversiering, theelichthouders, mutsen met het logo van onze school, koekjes en wafeltjes en organiseren we een leuke kerstphotobooth. Dit alles wordt gemaakt door de leerlingen en hun ouders.

Waarom dit goed doel?

We kiezen zeer bewust voor dit goede doel omdat we een spelertje in onze klas hebben zitten. Lore is een zeer sterk meisje die gaat voor haar doel. Ze is bijzonder lief en zal ondanks haar beperking nooit klagen. Ze is steeds een zonnetje in onze klas.

OLSE Merksem Handbalclub vzw - rolstoelhandbal

Wij zetten ons in om het rolstoelhandbal aan te bieden voor personen met een fysieke handicap we zijn gestart in september 2016.
Wij komen elke woensdagnamiddag samen in de sporthal De Rode Loop te Merksem van 13.30u tot 15.00u onder begeleiding van Ergo's, Kinesisten en een BLOSO gediplomeerde B-trainer handbal om deze jongeren die in leeftijd verschillen van 6 tot 66 jaar onze sport aan te bieden. Dit jaar willen we onze werking ook verder uitbreiden en openstellen voor volwassenen.

Bekijk dit goed doel