De Gezondste Week

Ten voordele van Tandem vzw

Tijdens de Warmste Week (18 tem 24/12/'19) informeren wij jou over onze Gezondheids- en Natuurproducten op basis van pure Aloë Vera en staan wij onze winstmarge af aan vzw Tandem uit Diepenbeek. Koop jouw "Gezonde" Eindejaars-Geschenkjes, leer ons kennen en draag bij tot de aankoop van een nieuwe mini-bus voor de mensen van Tandem vzw.
Welkom in de Havenlaan 9 - Diepenbeek tussen 10 en 22 uur.
Behalve op zaterdag 21 december van 13:30 uur tot 16:30 uur; dan kan je ons vinden in de brasserie van WoonZorgCentrum "Ter Rooierheide" - Patersplein Diepenbeek voor een bezoekje aan onze KerstMarkt.

Waarom dit goed doel?

1. Omdat ik daarmee mensen kan helpen;
2. Omdat het doel mij aanspreekt;
3. Omdat de vzw Tandem een huis beheert vlakbij waar ik woon in Diepenbeek; zonder dat ik mensen persoonlijk ken vandaag...

Tandem vzw

Tandem vzw is en zorginstelling voor volwassenen met een mentale beperking. Wij bieden opvang in zowel dagondersteuning als woonondersteuning. Onze gasten krijgen een zinvolle dagbesteding aangeboden in de verschillende activiteiten zowel sport en ontspanning als in het creëeren van werkjes en semi-industriele opdrachten. In de woonondersteuning wordt een echte thuis aangeboden en bieden wij ondersteuning om de zelfstandigheid van onze gasten te vergroten.

Bekijk dit goed doel