De geurige vlammetjes

Ten voordele van VZW Lolands

Als goed doel kiezen wij voor VZW Lolands omdat mensen met ALS gesteund moeten worden in goede en kwade dagen. Als teken van licht voor de Warmste Week kiezen wij dan ook voor het verkoop van kaarsjes met een geur om zo een mooie opbrengst te bereiken. 1 zakje van 6 geurkaarsjes kost 3 euro, 2 zakjes voor 5 euro.

Waarom dit goed doel?

VZW Lolands is een gekende organisatie uit onze regio die we zelf een warm hart toedragen. Het onderzoek naar de ziekte ALS verdient alle steun.

VZW Lolands

Met Lolands zamelen wij in naam van onze overleden vriend Lorenz 'Lo' Laevers geld in om het onderzoek naar de ziekte Amyotrofe Laterale Sclerose, ook gekend als ALS, te financieren. Alle opbrengsten van Lolands gaan naar het labo neurobiologie van prof. Van Damme aan de KULeuven.
Wij organiseren verschillende aktiviteiten, maar onze voornaamste bron van inkomsten is het familiefestival dat wij in het tweede weekend van september inrichten.
In 7 jaar is Lolands uitgegroeid tot een van de grotere festivals in de regio, maar het staat vooral bekend als een van de warmste en gezelligste festivals uit de streek. En dat is iets waar de Lo trots op zou geweest zijn.

Bekijk dit goed doel