De Foute Lederhosen Party!

Ten voordele van CAR Klim Op Eeklo

Apres Ski Party voor het goede doel op de markt van Eeklo.
Trek uw lederhosen of skipak aan en kom mee feesten op muziek zoals je ze in de apres ski tent hebt met verscheidene Oostenrijkse drankjes en hapjes!
Verscheidene DJ's die volledig gratis voor dit goede doel draaien zorgen ervoor dat u in de sfeer blijft de gehele avond/nacht.

Waarom dit goed doel?

Ik vind het belangrijk dat alle kinderen een goede begeleiding krijgen in de opvoeding en groei als kind en/of tiener zijn. Daarbij is het belangrijk dat iedereen een steentje bijdraagt. Bij deze is deze actie al een begin.

CAR Klim Op Eeklo

Het Centrum voor Ambulante Revalidatie “Klim Op” heeft als doel om peuters, kleuters, kinderen en jongeren met complexe ontwikkelingsmoeilijkheden via multidisciplinaire diagnose en therapie te begeleiden in hun groei naar zelfstandigheid. Onze kinderen hebben de diagnose autisme, ADHD, DCD, NAH, CP of complexe leerstoornissen. Als team bieden we hen gespecialiseerde en kwalitatieve therapie aan op verscheidene ontwikkelingsgebieden. We werken samen met de context (ouders, leerkrachten,…) om de transfer van de vaardigheden naar de thuis- en schoolcontext en de maatschappelijke (re)integratie te bevorderen.

Bekijk dit goed doel