De Fjirtig Euren

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Zaterdag 14 en zondag 15 december 2019 is iedereen welkom in de Hoeve Vandewalle. Zaterdag starten we om 13 uur met bingo en platenbeurs. Om 19 uur is er comedy met 'de dode dichter'. Vanaf 20 uur draaien we plaatjes op verzoek tot in de late uurtjes.
Zondag starten we om 10 uur met een lekkere aperitief en om 12 uur serveren we zelfgemaakt stoofvlees met frietjes. We sluiten af met 'kaffie met toarte'. Voor elk wat wils dus. Dit alles kunnen we realiseren door de hulp van vrienden en sympathisanten en de Chiro van Kuurne St. Michiel

Waarom dit goed doel?

Vrienden van ons hebben een dochter met leukemie. Haar hartewens was dansen met 'het Beest'. De voorbije vakantie werd haar wens door Make A Wish vervuld. Ze had de dag van haar leven.
Het is al de derde keer dat we met dezelfde vriendengroep een actie op touw zetten. Vorig jaar was het goede doel 'vrienden der blinden'. Het jaar daarvoor schonken we de opbrengst aan 'candle in the dark'.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel