De Elzeboom

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Dit is een verderzetting van het engagement dat mijn vrouw en haar buurvrouw vorig jaar hebben gerealiseerd met de warmste wolweek (meer dan 7000€ bij het maken van bernadettes en sjaals en dit tvv kom op tegen kanker). Mijn vrouw, zelf getroffen door darmkanker is deze zomer overleden. Haar uitvaart hebben we samen met familie en vrienden in elkaar gestoken en in plaats van bloemen en/of kransen hebben we gekozen om het geld te storten voor het doel waar mijn vrouw zich vorig jaar zo hard heeft voor ingezet. Intussen werd er allelei nieuwe acties in samenwerking met de Elzeboom op poten gezet.

Waarom dit goed doel?

Dit is een verderzetting van het engagement dat mijn vrouw en haar buurvrouw vorig jaar hebben gerealiseerd met de warmste wolweek (meer dan 7000€ bij het maken van bernadettes en sjaals). Mijn vrouw, zelf getroffen door darmkanker is deze zomer overleden. Haar uitvaart hebben we samen met familie en vrienden in elkaar gestoken en in plaats van bloemen en/of kransen hebben we gekozen om het geld te storten voor het doel waar mijn vrouw zich vorig jaar zo hard heeft voor ingezet

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel

Video's