De Constellatie speelt in Herberg Macharius

Ten voordele van DE STERRE

De Constellatie, gelegenheidsgroep voor De Warmste Week organiseert samen met De Buren van de Abdij een benefit voor vzw De Sterre Inkom blijft gratis maar hapjes , steunkaarten en steunsterretjes zullen beschikbaar zijn om het project te helpen.
Nathalie Deschepper actrice-zangeres bij De Vieze Gasten ; frontfiguur bij de Propere Fanfare.
Michel Mast op tenor . De charmante organisator van de Ham Sessions en bekend over de hele wereld door zijn talrijke deelnames aan The Ledebirds , The Flat Earth Society .
Jan Ginneberge ; de trompetter . Eveneens charmant , eveneens organisator van de Ham Sessions maar ook Toeter bij de Gentse Bigband T’Roulement.
Joris Buysse de saxofonist op sopraansax en voor dwarse fluit niet.
Thomas Noël de muzikale duizendpoot die zich vandaag gaat beperken tot gitaar en piano.
Tom Dewulf al 30 jaar 1 van de muzikaalste drummers van Gent die we jammer genoeg verloren hebben aan ons Franstalige landsgedeelte.
Pol Segers een Ouwe Rot op bas.

Waarom dit goed doel?

De Combinatie van natuur en kinderen weer "in evenwicht brengen" kan wonderen doen

DE STERRE

ALLE kinderen 3,5- 14 jaar de mogelijkheid bieden om in de natuur te kunnen spelen, tot rust komen, samen spelen, spelenderwijs leren over de natuur en daarnaast kennis te maken met de weide dieren. Er zijn ‘ geen regels, geen moetens’ , de kinderen zijn vrij en kunnen doen waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Begeleiders houden goed de ogen open maar ‘sturen’ niet. Doelgroep; ALLE kinderen zijn welkom tijdens de kampen en speelnamiddagen. Kinderen die om welke reden ook , een probleem ervaren op school kunnen op dinsdag en donderdag tijdens schooltijd komen spelen en tot rust komen. De begeleider zal contact houden met de doorverwijzen om het kind zo goed mogelijk te steunen in zijn herstelproces. DOEL; het doel is om in de natuur en bij de weidedieren , kinderen rust , ruimte en veiligheid te bieden. Zichzelf te kunnen zijn, grenzen te verleggen, creativiteit stimuleren, fysische en emotionele gezondheid te verhogen door in de buitenlucht te zijn.

Bekijk dit goed doel