De Collega's Maken De Quiz

Ten voordele van Plant een bos

Kom samen met je collega's, vrienden of familie mee quizzen voor het goeie doel en steun zo mee de Stichting Tegen Kanker en Plant een bos. Want wat is er gezelliger op een vrijdagavond dan samen een glas te drinken om het goeie doel te steunen, terwijl wij jullie intellect op de rooster zullen leggen! Schrijf jullie nog snel in nu het nog kan voor een avond vol plezier en vertier in Ledeberg.

Waarom dit goed doel?

Samen met enkele collega's organiseren wij een quiz voor "plant een bos". Aangezien wij met een 70 tal consultants dagelijks op de baan zijn, willen we graag iets terug doen voor de uitstoot die wij creëren. We hebben binnen onze firma "bluecrux" al een intern comité waarin we meerdere initatieven op poten zetten om ons CO2 verbruik te reduceren of om bewuster om te gaan met onszelf en onze omgeving (carpool initiatieven, herbruikbare drinkflessen, zelf fietsen gemaakt om naar afrika op te sturen etc). Het leek ons dus de ideale moment om dat tikkeltje meer te doen en een event op poten te zetten om meer groen in Vlaanderen te creëren. Daarnaast zullen we ook nog Stichting Tegen Kanker een deel van onze opbrengst doneren omdat dat een problematiek is die ons allen wel aanbelangt.

Plant een bos

De vzw Plant een bos gaat voor meer bos in Vlaanderen. We planten door middel van crowdfunding nieuwe bossen aan. Met het geld dat we via de Music For Life-actie inzamelen, zullen we een ‘Music For Life-bos’ planten.
Op www.planteenbos. be kan je ook jezelf of iemand anders voor 30 euro een echt stukje bos cadeau doen. Zo word je de symbolische eigenaar van een stukje bos. We nodigen je dan vrijblijvend uit om zelf je boompjes te komen planten en je krijgt een jaarlijkse nieuwsbrief over het reilen en zeilen van het nieuwe bos.
Lees meer op www.planteenbos.be.

Bekijk dit goed doel

Video's