de Beter-Laat-Dan-Nooit-Ton

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Maarten Beerts geeft een feest voor zijn verjaardag. Er mogen geen cadeautjes gegeven worden door de gasten, enkel verjaardagsgeld. Al het ingezamelde verjaardagsgeld en eventuele extra donaties zullen rechtstreeks naar Kom op tegen Kanker gaan.

Waarom dit goed doel?

Veel personen in mijn naaste omgeving, binnen mijn familie of binnen die van mijn vrienden, zijn al getroffen door kanker. Deze ziekte heeft niet alleen effect op de zieke, maar ook op alle mensen er rondom. Kom op tegen Kanker kan daarom honderdduizenden Vlamingen helpen, dus elke donatie is geld welbesteed.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel