De beestigste winterdrink

Ten voordele van Dierenasiel Canina vzw

Op zaterdag 8 december organiseren we van 14 tot 18u op de praktijk een tombola, een wafel- en pannenkoekenbak en een dienstenveiling. (Waar kan geboden worden op bv een training van paarden, een feestje op een kinderboerderij, een kookcursus, een kapperstegoedbon en vele andere) Aan de bar kunnen er diverse dranken verkregen worden en voor de kinderen zijn er aantrekkelijke attracties.
De middag wordt opgeluisterd door het optreden van een live band en een DJ. Dit alles in en rond de paardenstallen op het domein van de praktijk. De opbrengst gaat integraal naar Canina.
We bieden een unieke wintersfeer aan, genieten met een soepje of een gl├╝hwein bij het grote houtvuur hoort er altijd bij.

Waarom dit goed doel?

Deze vzw hangt helemaal af van donaties en de betrokkenheid van de vrijwilligers is enorm. Niet alleen honden en katten worden er opgevangen maar ieder verwaarloosd dier, van ezel tot kip wordt er met de grootste zorg omringd.
Men gaat er steeds tot het uiterste, als een moeilijke operatie of behandeling nodig is wordt er resoluut voor gekozen. Hoedje af voor de inzet, deze is fantastisch en verdient onze en uw steun.

Dierenasiel Canina vzw

Dierenasiel Canina is een opvang voor gevonden, ongewenste en/of verwaarloosde honden en katten die door vrijwilligers in stand wordt gehouden.

Bekijk dit goed doel