De Autisme-Tas

Ten voordele van Sint-Lievenspoort vzw

Ik bedruk de katoenen tassen zelf met quotes over autisme met meestal het puzzelstukje als herkenningssymbool. Ik zal de tassen lanceren via mijn bedrijfspagina op facebook en instagram (BiekeKreatief) om ze te verkopen. Ik zal ze ook verkopen op de kerstmarkten.

Waarom dit goed doel?

Mijn oudste dochter Florien is na het derde kleuterklasje terecht gekomen op Sint-Lievenspoort. De mensen van Sint-Lievenspoort hebben Florien en ons als gezin enorm veel geholpen. De tips en tricks die ze zowel Florien als ons hebben aangeleerd waren enorm waardevol om elkaar te leren begrijpen en om leren om te gaan met autisme. Ik ben nog altijd heel dankbaar voor de steun en begeleiding die we daar gekregen hebben, een echt warm nest voor Florien en een houvast voor haar omgeving.

Sint-Lievenspoort vzw

Vanuit een waardengedreven aanpak ondersteunt Sint-Lievenspoort de persoonlijke ontwikkeling van mensen met een communicatieve beperking en hun omgeving: baby’s & peuters, kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen. Daarbij gaat een bijzondere aandacht naar de meest kwetsbare groepen.

Sint-Lievenspoort realiseert een integrale en complementaire dienstverlening die op een duurzame wijze groei versterkt en het welbevinden verhoogt.

De multidisciplinaire aanpak omvat onderzoek, therapie, begeleiding, opvang/verblijf, onderwijs en hulpmiddelen.

Sint-Lievenspoort biedt ook kinderopvang voor alle kinderen.

Bekijk dit goed doel