De Ark

Ten voordele van De Ark - Gemeenschap Antwerpen

Ik verkoop snoepzakjes aan zoveel mogelijk mensen: vrienden, familie, collega’s, kennissen, via facebook en instagram en op straat.

Waarom dit goed doel?

Mijn tante is doofstom en zwaar autistisch. Ze wordt al jaren heel goed verzorgd in De Ark, waar ze sinds kort ook residentieel is. Ik zou voor al die goede zorgen voor Martine iets willen terug doen! Ik hoop dan ook op een groot bedrag dat we kunnen schenken!

De Ark - Gemeenschap Antwerpen

De Ark is een gemeenschap waar mensen met en zonder een mentale beperking samen leven en werken. Het is een plaats waar we voor iedereen een warme thuis willen bieden.

Bij De Ark mag iedereen zichzelf zijn, met zijn eigen sterktes en beperkingen. Door het samenleven bieden we iedereen groeikansen op menselijk en geestelijk gebied.

Verspreid over Mortsel en Boechout hebben we drie leefhuizen, enkele studio's voor begeleid zelfstandig wonen, en een dagcentrum waarin we dit elke dag proberen waar te maken.

Onze gemeenschap wordt omringd door een groot netwerk van vrienden, sympathisanten en vrijwilligers die ons daar elke dag in helpen.

Bekijk dit goed doel