De Aller Warmste Bende

Ten voordele van STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

We haken poppetjes, sjaals, dekens en andere gebruiksvoorwerpen, maken sierraden van giethars, breien knuffels en andere voorwerpen. De wol en hars hebben we zelf aangekocht en doneren we hiervoor en de opbrengst van de verkoop gaat integraal naar onderzoek tegen dementie en Alzheimer. We hebben ook enkele rommelmarkten gehouden met verzamelde spullen voor hetzelfde goede doel. Later dit jaar organiseren we ook nog een wandeling met soepverkoop.

Waarom dit goed doel?

Er gaat te weinig geld naar het onderzoek tegen dementie en Alzheimer, dit is echter een moeilijk onderzoek dat gesteund moet worden. We hebben te maken met de vergrijzing van de bevolking en dit probleem zal in de toekomst enkel groter worden. Veel mensen krijgen deze ziekte sneller dan vroeger, dus het is belangrijk dat we hier snel werk van maken.

STICHTING ALZHEIMER ONDERZOEK

SAMEN MET UW STEUN EN
ONS ENGAGEMENT STOPPEN WIJ ALZHEIMER!

Stichting Alzheimer Onderzoek (afgekort SAO) is een Belgische non-profit organisatie van openbaar nut. SAO werd opgericht in 1995 en financierde inmiddels reeds 160 innovatieve onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

Om alle Alzheimerpatiënten van vandaag en zeker van morgen hoop te geven moeten we nu fors investeren in wetenschappelijk onderzoek. Vandaar onze oproep : Vecht mee met ons tegen Alzheimer, want alleen onderzoek geeft hoop.
Stichting Alzheimer Onderzoek is de enige stichting die financiële ondersteuning biedt aan het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer in België.
Alle donaties gaan integraal naar het Alzheimeronderzoek in België.

Bekijk dit goed doel