De academie maakt unieke tote bags geïnspireerd op het Ros Beiaard

Ten voordele van Kinderfonds De Tondeldoos VZW

De leerlingen van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten uit Dendermonde maakten grafische ontwerpen op A4-formaat.
Alle werken worden in de academie getoond. De expo is nog tot en met 19 december te bekijken.

Uit elke opleidingsgraad werd er één ontwerp gekozen. De keuze gebeurde door onze burgemeester, Piet Buysse en enkele leraars uit de academie.
De vier uniek ontwerpen worden door de leerlingen van de 3de graad en leraars via zeefdruk op een katoenen zak gedrukt. Deze unieke Ros Beiaard tote bag verkopen we in de academie en op de wekelijks markt toveren we leraars om als lokale sacochenverkopers.

Wil jij ook een unieke kunstige 'tote bag' geïnspireerd op het Ros Beiaard?
Kom dan tussen 20 november en 17 december naar de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en koop eentje voor 7euro.
Of koop een unieke set van 4 tote bags aan 25euro.

Te koop in het secretariaat tijdens de openingsuren van de academie

Waarom dit goed doel?

De academie voor schone kunsten draagt de Tondeldoos een warm hart toe. In de academie komen wekelijks heel veel kinderen tekenen, schilderen, kleien, etc. en ze komen graag.

De academie wil kinderen de kans geven om te groeien, hun armen uit te strekken en kennis te laten maken met cultuur in al zijn facetten.

Daarom organiseren we unieke tote bags geïnspireerd op het Ros Beiaard voor het goede doel.

Kinderfonds De Tondeldoos VZW

Het Kinderfonds de Tondeldoos VZW bindt de strijd aan tegen kinderarmoede en de daarmee gepaard gaande achterstand en uitsluiting in Dendermonde. Het ultieme doel is optimale groei- en ontplooiingskansen geven aan kinderen die in armoede leven. Wij werken uitsluitend met vrijwilligers die een deel van hun vrije tijd investeren in tal van activiteiten; uitdelen van voedselpakketten, huisbezoeken, zoeken naar structurele oplossingen voor sociale en financiële problemen, activiteiten met en voor de kinderen,... Hiernaast zamelen wij tweedehands kledij, speelgoed, huisraad en schoolmateriaal in dat wij gratis uitdelen aan onze gezinnen. Wij zijn financieel volledig afhankelijk van giften. Alle giften worden met de grootste dank aanvaard.

Bekijk dit goed doel